Bli medlem

Genom att vara medlem i SVEBRA får man tillgång till våra utbildningar, ett antal medlemsförmåner och möjlighet att svara på remisser på kommande lagar, krav och standarder som påverkar arbetet att göra Sverige brandsäkrare.

När nya lagar samt svenska och internationella standarder ska utformas bidrar vi inom SVEBRA med vår specialistkompetens. Vi representerar ofta branschen och tillfrågas när myndigheter, standardiseringsorgan eller försäkringsbolag behöver ett expertutlåtande gällande brand- och räddningsmateriel.

Det här ingår i ditt medlemskap

 

  • Var med och gör samhället brandsäkrare
    Tillsammans arbetar vi för att göra branschen bättre genom träffar, diskussioner och nätverk. Vi arbetar för att påverka myndigheter och organisationer för att skapa ett bättre brandskydd.

 

  • En rad olika förmåner
    Som medlem i SVEBRA får du ett flertalet rabatter på bland annat hotell, bilar, drivmedel och hyrbilar. Du får även rabatt på flera av våra utbildningar.

 

  • Tillgång till våra utbildningar
    Brandsäkerhetstekniker, Brandgasventilation, Utrymningsstrateg,  E-learning i Grundläggande brandskydd och SVEBRA Media är bara några av våra utbildningar som endast våra medlemmar får tillgång till. Som medlem kan du dessutom vara med och påverka vilka utbildningar som skapas i framtiden utefter efterfrågan.

 

Medlemsavgifter

Nya medlemmar betalar en ansökningsavgift som är en engångssumma på 2500 kr. Alla medlemmar betalar sedan varje år en medlemsavgift och en serviceavgift som är uppdelad i två betalningstillfällen. Serviceavgiften är baserade på företagets omsättning.

Se vad medlemskapet skulle kosta ditt företag. SVEBRA medlemsavgifter 2024

Aktuella stadgar som godkänns i samband med ansökan. SVEBRA Stadgar (3.1)

 

Medlemsansökan

Godkännande av våra stadgar

3 + 2 =

När du fyllt i medlemsformuläret, skickas en faktura på ansökningsavgiften till den angivna e-postadressen. Så fort vi ser att ansökningsavgiften är betald sker en kontroll av företagets uppgifter. Det tar ungefär en vecka för din ansökan att behandlas.