Bli medlem

Bli medlem i SVEBRA och bli en del av arbetet för att göra samhället brandsäkrare. Tillsammans arbetar vi för att göra branschen bättre genom träffar, diskussioner, nätverk. Vi arbetar för att påverka myndigheter och organisationer för att skapa ett bättre brandskydd. Som medlem för du ta del av flera förmåner och du är en del i arbetet av att styra föreningens bolag som arbetar för medlemmarnas bästa genom att ta fram utbildningar, material och information som du som medlem kan använda i ditt arbete. Allt för ett brandsäkrare samhälle.

När nya lagar samt svenska och internationella standarder ska utformas bidrar vi inom SVEBRA med vår specialistkompetens. Vi representerar ofta branschen och tillfrågas när myndigheter, standardiseringsorgan eller försäkringsbolag behöver ett expertutlåtande gällande brand- och räddningsmateriel.

Medlemsavgifter

Nya medlemmar betala en anmälningsavgift som är en engångssumma på 2500 kr. Alla medlemmar betalar sedan varje år en medlemsavgift och en serviceavgift uppdelad i två betalningstillfällen. Serviceavgiften är baserade på företagets omsättning. Första året rabatteras serviceavgiften beroende på när under året ditt företag blir medlem.

Se vad medlemskapet skulle kosta ditt företag. SVEBRA medlemsavgifter 2023 (PDF)

Aktuella stadgar som godkänns i samband med ansökan. SVEBRA Stadgar (PDF)  

 

Medlemsansökan

Godkännande av våra stadgar

13 + 2 =

När du fyllt i medlemsformuläret, skickas en faktura på anmälningsavgiften till den angivna e-postadressen. Så fort vi ser att anmälningsavgiften är betald sker en kontroll av företagets uppgifter. Det tar ungefär en vecka för din ansökan att behandlas.